Skip to content

Actuele ontwikkelagenda ’21 / ’22

Actuele ontwikkelagenda '21 / '22

Bij Concreet Onderwijsproducten werken we aan de hand van een ontwikkelagenda. Deze wordt jaarlijks opgesteld en omschrijft de activiteiten waar we ons het volgende jaar op richten.
Dat kan de ontwikkeling van nieuwe producten of leermiddelen zijn, maar ook het nodige onderhoud van onze projecten wordt hierin opgenomen.

Actuele ontwikkelagenda ’21 / ‘22

Concreet Onderwijsproducten ontwikkelt, onderhoudt en exploiteert de leermiddelen en examens voor ruim 30 opleidingen. Dat doen we in opdracht van sociale partners en instellingen in het mbo.
Om dat doelgericht en effectief te kunnen doen, werken we aan de hand van de ontwikkelagenda. Deze wordt jaarlijks opgesteld.

Raad van Aangeslotenen

Dat opstellen gebeurt in samenspraak met de Raad van Aangeslotenen, een afvaardiging van verschillende vertegenwoordigers van de roc’s. Partijen die werken met onze producten hebben dus invloed op de ontwikkeling en het onderhoud daarvan. Maximale invloed neerleggen bij het onderwijs noemen we dat.

Raad van Toezicht

Op basis van alle input die we verzamelen vanuit de Raad van Aangeslotenen, maar ook van de feedback die we van docenten en andere gebruikers krijgen, stelt Concreet de agenda op. In deze agenda wordt ook duidelijk welke ontwikkelspecialist zich zal richten op welke activiteiten. Zo komen we tot een haalbaar plan. Zodra dit plan goedgekeurd is door de Raad van Toezicht staat het vast en kunnen we de volgende stap gaan zetten. Namelijk de agenda vertalen naar concrete ontwikkelplannen.

Activiteiten en resultaten

In de ontwikkelagenda voor het schooljaar ‘21/’22 lees je per sector wat we gaan doen en wat het verwachte resultaat is. Gedurende het schooljaar houden we je via de website en nieuwsbrief op de hoogte van de activiteiten waaraan we werken.

Erik-Meijering

Erik Meijering
Directeur-bestuurder Concreet
erik.meijering@concreetonderwijsproducten.nl06 5169 8468

Benieuwd hoe Concreet jou kan helpen met een project? Neem dan contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.