Skip to content

Actuele ontwikkelagenda '22 / '23

Bij Concreet Onderwijsproducten doen we de dingen die we doen aan de hand van een ontwikkelagenda. Deze agenda stellen we elk jaar op, samen met de roc’s. 
In de ontwikkelagenda wordt voor elk cluster beschreven wat we gaan ontwikkelen, vernieuwen of onderhouden.

Actuele ontwikkelagenda ’22 / ‘23

Concreet Onderwijsproducten ontwikkelt, vernieuwt en onderhoudt leermiddelen en examens voor 31 opleidingen. Dat doen we in opdracht van sociale partners en instellingen in het mbo.
Om dat doelgericht en effectief te kunnen doen, werken we aan de hand van de ontwikkelagenda. Deze wordt jaarlijks opgesteld.

Raad van Aangeslotenen

Dat opstellen gebeurt in samenspraak met de Raad van Aangeslotenen, een afvaardiging van verschillende vertegenwoordigers van de roc’s. Partijen die werken met onze producten hebben dus invloed op de ontwikkeling en het onderhoud daarvan. Maximale invloed neerleggen bij het onderwijs noemen we dat.

Activiteiten en resultaten

Ook onze Raad van Toezicht kijkt mee wanneer de agenda opgesteld wordt. Als alle neuzen dezelfde kant op staan, en de agenda is actueel, kunnen we echt aan de slag. Onze ontwikkelspecialisten vertalen de agenda dan door naar concrete ontwikkelplannen die ze in het komende schooljaar uitvoeren.
We houden je uiteraard op de hoogte van de voortgang. De nieuwste ontwikkelagenda vind je hieronder.

Concreet Onderwijsproducten
Ceintuurbaan 2 – 80A 3847 LG Harderwijk
0341 499 400
info@concreetonderwijsproducten.nl

Heb je een vraag over het werk van Concreet? Neem dan contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.