Skip to content

Concreet bestaat 5 jaar!

Concreet Onderwijsproducten bestaat 5 jaar!
Al 5 jaar maken wij onderwijsproducten voor de makers van morgen! 

Concreet Onderwijsproducten bestaat 5 jaar!

Exact 5 jaar geleden passeerde de Akte van oprichting bij de notaris. Op papier is Stichting Concreet Onderwijsproducten op 3 november 2015 een feit. Na verdere voorbereidingen gaan op 1 juli 2016 de eerste medewerkers aan de slag.

In 5 jaar tijd groeit Concreet uit naar een team van 24 mensen. (Er is overigens ruimte voor nieuwe collega’s in ons team, check daarvoor snel de vacaturepagina >>)
Door dit team wordt elke dag hard gewerkt om nieuwe onderwijsproducten te realiseren en bestaande producten te onderhouden zodat ze (blijven) aansluiten op de praktijk. We werken gepassioneerd om de makers van morgen op te leiden tot vakmensen die hun vak verstaan.

2020

Zoals voor elke bedrijf is het jaar 2020 een bijzonder jaar voor Concreet. Er zijn een hoop onzekerheden, er wordt een nieuwe manier van (samen)werken verwacht en het is niet eenvoudig te voorspellen wat de economische gevolgen zullen zijn. Toch pakken we alle uitdagingen met beide handen aan en proberen we ons werk zo goed mogelijk te doen.

Surprise!

En dat thuiswerken vraagt soms om creatieve oplossingen. Dus als we niet samen op kantoor een taartje kunnen eten… dan verrassen we onze collega’s maar op hun thuiswerkplek!

Erik-Meijering

Erik Meijering
Directeur-bestuurder Concreet
erik.meijering@concreetonderwijsproducten.nl06 5169 8468

Benieuwd hoe Concreet jou kan helpen met een project? Neem dan contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.