Concreet en het Coronavirus || update 27/03

Ter voorkoming van verdere verspreiding van het Coronavirus nemen we bij Concreet Onderwijsproducten een aantal maatregelen. Leidend zijn de adviezen van het RIVM en de maatregelen van het kabinet.

Concreet en het Coronavirus

Waar mogelijk werken onze collega's thuis

De belangrijkste maatregel is dat al onze collega’s waar mogelijk vanuit huis zullen werken. Ze zijn bereikbaar per mail en via hun mobiele nummer. 

Normaal gesproken vindt er zowel intern als extern veel fysiek overleg plaats. Dit doen we nu zoveel mogelijk telefonisch of via Skype. Mocht je een geplande afspraak met (een van) onze collega’s hebben, dan kun je bericht van ons verwachten. We bepalen dan in overleg wat de beste manier van samenwerken is.

Klantsupport

Onze afdeling Klantsupport blijft ook gewoon bereikbaar. Het kan voorkomen dat het iets langer dan gebruikelijk duurt voordat we je vraag beantwoord hebben.

Bestellingen webshop

Het blijft ook mogelijk om bestellingen te plaatsen in de webshop. Zolang de bezorgdiensten door kunnen blijven werken, worden de bestellingen uitgeleverd. Houd er wel rekening mee dat de levering iets langer kan duren dan normaal. Bekijk ook goed of de opgegeven afleverlocatie bereikbaar is voor de bezorger.

Gehandhaafd tot 6 april

We volgen het nieuws rondom het virus op de voet en hebben regelmatig overleg over de te nemen maatregelen. Voorlopig gelden bovenstaande afspraken t/m 6 april.