Skip to content

Concreet en Paragin tekenen voor uitbreiding van samenwerking

Concreet zocht naar een partner voor het vernieuwen van de digitale leeromgeving. Deze partner vonden we in Paragin, waar we al nauw mee samenwerken. 

Concreet en Paragin tekenen voor uitbreiding van de samenwerking!

Gebruiksgemak

Het huidige Bouwinfranet is aan vervanging toe. In de nieuwe leeromgeving ligt de nadruk op gebruiksgemak. De verschillende platformen die we nu gebruiken zijn straks makkelijk beschikbaar vanuit 1 portaal.

Aansluiting met de praktijk

We voeren gesprekken met verschillende ROC’s en leerbedrijven om een goede aansluiting met de praktijk te realiseren. Daarnaast wordt er een speciale docentenomgeving ontwikkeld, die hen helpt bij hun lessen. Studenten houden via dezelfde omgeving een portfolio bij en inzicht daarin helpt docenten om onderwijs op maat te bieden en studenten extra te begeleiden waar nodig.
Verder bekijken en verwerken we interessante ontwikkelingen als 3D en augmented reality.

Opleiding Timmeren

Op dit moment werken we aan het vernieuwen van de opleiding timmeren. De verschillende modules binnen de opleiding timmeren zijn straks te gebruiken via de vernieuwde digitale leeromgeving.

Met de verbinding tussen de nieuwe leeromgeving, het Examenplatform Bouw & Infra en de Digitale Trajectmap komt alles bij elkaar in één omgeving, klaar voor de toekomst!

Erik-Meijering

Erik Meijering
Directeur-bestuurder Concreet
erik.meijering@concreetonderwijsproducten.nl06 5169 8468

Benieuwd hoe Concreet jou kan helpen met een project? Neem dan contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.