Concreet is er voor alle makers van morgen

handdrill_icon

Concreet faciliteert het onderwijs in de bouwnijverheid. Beroepsopleidingen voor studenten in het mbo en modulaire trajecten van werknemers in de sector die zich willen ontwikkelen worden actief ondersteund met leermiddelen en examenproducten. Dit lukt alleen in afstemming met docenten, leermeesters, studenten en bedrijven. Dagelijks zoeken wij ze op. Door deze samenwerking ontstaan uitstekende onderwijsproducten die op weg naar vakmanschap er daadwerkelijk toe doen.

Maker van Morgen, dat word je niet. Dat ben je!

3_people_discussing

Concreet voor:

DOCENTEN

Een goede samenwerking en communicatie met docenten is voor ons van groot belang. Onze relatiemanagers en ontwikkelspecialisten zien docenten als hun natuurlijke partner en Concreet werkt vanuit de grondgedachte dat zij de ontwikkelafdeling is voor alle docenten Bouw en Infra in het mbo.

man_teaching_students_woodwork

Concreet voor:

LEERMEESTERS

Een goede introductie in het leerbedrijf en de dagelijkse begeleiding van studenten is goed geregeld door te werken met opgeleide leermeesters. Als leermeester is het dan wel van belang dat je altijd up to date blijft over de laatste ontwikkelingen. En daar kan Concreet jou perfect bij helpen!

boy_with_hat_smiling

Concreet voor:

STUDENTEN

Studenten zijn de makers van morgen. Daarom zijn wij altijd bezig met het maken van aantrekkelijke en actuele onderwijsproducten. Wij willen dat deze producten je opleiding succesvol maken. Daarom vragen we studenten hoe we ons product nog beter kunnen ontwikkelen.

nicole-honeywill

Concreet voor:

Elk ROC kan een vertegenwoordiger afvaardigen naar onze Raad van Aangeslotenen. Minimaal twee keer per jaar komt deze raad bijeen om te bepalen welke leermiddelen en examen-producten we als Concreet gaan actualiseren, verbeteren en ontwikkelen. Zo leggen we maximale invloed bij het onderwijs neer.

2_people_discussing_at_a_table

Concreet voor:

RAAD VAN TOEZICHT

Concreet Onderwijsproducten is een stichting zonder winstoogmerk. De Raad van Toezicht ziet toe op het beleid van onze directeur-bestuurder, Erik Meijering, en staat hem met raad en advies terzijde. De Raad van Toezicht bestaat uit vertegenwoordigers namens het onderwijs, werkgevers en werknemers.

man_with_yellow_truck

Concreet voor:

BEDRIJFSLEVEN

Concreet heeft veel ervaring met het ontwikkelen van lesmethodes en examenproducten. Dit doen we vooral in opdracht van verschillende ROC’s met bouw- en infra opleidingen. In toenemende mate doen we dit ook in opdracht van branches en sectoren. Weten hoe dat in zijn werk gaat?

Benieuwd hoe Concreet jou kan helpen om een Maker van Morgen te zijn?

Wil je op de hoogte blijven van het allerlaatste nieuws? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.