Concreet voor:

Docenten

De didactische regie ligt bij docenten. Zij bepalen dagelijks het onderwijsproces, waar afwisselende leeractiviteiten een belangrijke rol spelen. Veel praktijkgerichte opdrachten sluiten goed aan bij studenten die hun vak leren in de beroepspraktijkvorming. Maar de noodzakelijke kennis mag niet ontbreken. Concreet maakt daarom diverse onderwijsproducten die door studenten en docenten worden ingezet. We ontwikkelen deze producten steeds in overleg met hen. Hierdoor is de kans dat ze optimaal worden gebruikt het grootst.

Wat Concreet voor docenten kan betekenen:

global_icon

Digitaal en actueel

Voor 31 opleidingen in de Bouw en Infra worden onderwijsproducten actueel gehouden.

stacked_icon

Modulair beschikbaar

De onderwijsproducten voor timmeren en metselen zijn ook modulair beschikbaar voor volwassenen boven de 23 jaar.

drawing_tool_icon

Praktijkgericht

Onze producten zijn altijd praktijkgericht. Daarom werken we zoveel samen met bedrijven en werknemers in de sector.

Digitaal en actueel

Voor 31 opleidingen in de Bouw en Infra worden onderwijsproducten actueel gehouden. Het gaat om examens, vakboeken, opdrachtenmappen, digitale beroepstaken in Bouwinfranet, keuzedelen en om trajectmappen die de opleiding in de beroepspraktijk ondersteunen. Concreet heeft een aanbod voor zowel opleidingen in de B&U; timmeren, metselen en uitvoerder, de Gespecialiseerde Aannemerij; tegelzetten, betonreparatie, steigerbouw en de Infra; machinisten grondverzet, vakman gww, straatmakers en betontimmeren. Onze onderwijsproducten zijn allemaal te bestellen in onze webshop. De komende schooljaren ontvangt de besteller direct 50% korting op het totaalbedrag. Deze korting is mogelijk gemaakt door cao-partijen in de bouw en infra en is exclusief voor de onderwijsproducten van Concreet.

teacher_teaches_woodclass

Modulair beschikbaar

De onderwijsproducten voor timmeren en metselen zijn ook modulair beschikbaar voor volwassenen boven de 23 jaar. Met deze modulaire producten kunnen delen van een opleiding worden gevolgd en afgesloten.

Praktijkgericht

Onze producten zijn altijd praktijkgericht. Om dat te garanderen, werken we intensief samen met bedrijven en werknemers in de sector. Docenten hebben we nodig om de onderwijskundige vertaling te maken en studenten zijn onze belangrijkste gebruikers die ons feedback geven.

Producten van morgen, waar we vandaag mee bezig zijn.

man_with_VR

Concreet product:

VIRTUAL REALITY

In 2018 zijn we gestart met het in Virtual Reality ontwikkelen van het project Hoevelaken. Met behulp van een VR-bril kun je bijna letterlijk door deze woning lopen. Ook zijn er 13 bouwkundige details in 3D te bekijken en op te bouwen. Handig op je eigen mobiel! 

construction_woman_with_tablet

Concreet product:

DIGITALE TRAJECTMAP

Via de digitale trajectmap kunnen docenten en begeleiders op het ROC en het opleidingsbedrijf nog beter de ontwikkeling van de student volgen en bijsturen als dat nodig is. Studenten kunnen digitaal foto’s uploaden in de trajectmap zodat ze kunnen laten zien waar ze mee bezig zijn.

   Concreet Onderwijsproducten

   Bouw & Infra Park

   Ceintuurbaan 2  |  3847 LG Harderwijk

   0341 499 400

   info@concreetonderwijsproducten.nl

   *Geef bij de portier aan dat je voor ons komt

Meer weten of wil je een vraag stellen? Neem dan contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.