Skip to content

Concreet voor:

Studenten

Studenten zijn de makers van morgen. Daarom zijn wij vandaag, morgen en ook overmorgen bezig met het maken van aantrekkelijke en actuele onderwijsproducten. Wij willen dat deze producten je opleiding succesvol maken. Om die reden zoeken we studenten ook steeds op om te vragen hoe we ons product nog beter kunnen ontwikkelen. Jouw ervaring telt voor ons!

Wat Concreet voor studenten kan betekenen:

Mensen icoon

Tevredenheid

Wij zetten de tevredenheid van de studenten over onze onderwijsproducten altijd voorop!

Boek icoon

De vraag naar papier

Er blijft altijd vraag naar ‘gewone’ boeken en andere niet-digitale onderwijsproducten. Daar houden wij rekening mee.

Boek icoon

Ervaring

Ervaring met onze onderwijsproducten stellen wij altijd op prijs.

Tevredenheid

In november en december 2018 hebben we onderzoek gedaan naar de tevredenheid onder studenten over onze onderwijsproducten. Meer dan 200 studenten hebben aan het onderzoek meegedaan. We publiceren hierover in de loop van het voorjaar van 2019. Maar belangrijker is wat we met de uitkomsten van het onderzoek gaan doen. We zijn van plan om deze direct te gebruiken in de ontwikkeling van nieuwe onderwijsproducten voor de opleidingen Timmeren, Metselen en Uitvoerder.

boy_at_desk_with_pencil

De vraag naar papier

We ontwikkelen steeds meer digitale onderwijsproducten. Onlangs zijn we gestart met de ontwikkeling van Virtual Reality in de bouwopleidingen. Toch blijft er ook vraag naar gewoon boeken en andere papieren onderwijsproducten. Onze relatiemanagers zijn altijd op zoek naar de mening van studenten over onze producten. Zij observeren daarom als zij je school of opleidingsbedrijf bezoeken en spreken je aan. Ook spreken ze hierover met je docenten en instructeurs. Onze medewerker validering die steeksproefgewijs op bouwplaatsen komt om examens te controleren, let ook op de uitvoerbaarheid van opdrachten en examens. Wij nemen deze input altijd mee in het ontwerpen van nieuwe producten.

Ervaring stellen we op prijs

Wij zijn op zoek naar studenten die ervaring hebben met onze onderwijsproducten en die betrokken willen zijn bij het ontwerpen van nieuwe onderwijsproducten. Heb je ervaring en een mening hierover en kun je deze goed verwoorden? Neem dan contact op met één van onze relatiemanagers.

Producten van morgen, waar we vandaag mee bezig zijn.

man_with_VR

Concreet product:

VIRTUAL REALITY

In 2018 zijn we gestart met het in Virtual Reality ontwikkelen van het project Hoevelaken. Met behulp van een VR-bril kun je bijna letterlijk door deze woning lopen. Ook zijn er 13 bouwkundige details in 3D te bekijken en op te bouwen. Handig op je eigen mobiel!

construction_woman_with_tablet

Concreet product:

DIGITALE TRAJECTMAP

Via de digitale trajectmap kunnen docenten en begeleiders op het ROC en het opleidingsbedrijf nog beter de ontwikkeling van de student volgen en bijsturen als dat nodig is. Studenten kunnen digitaal foto’s uploaden in de trajectmap zodat ze kunnen laten zien waar ze mee bezig zijn.

Concreet Onderwijsproducten

Bouw & Infra Park

Ceintuurbaan 2  |  3847 LG Harderwijk

0341 499 400

info@concreetonderwijsproducten.nl

*Geef bij de portier aan dat je voor ons komt

Meer weten of wil je een vraag stellen? Neem dan contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.