Skip to content

Examenplatform Bouw & Infra krijgt een facelift!

Het Examenplatform Bouw & Infra zoals je het kent, is toe aan een update. 

Examenplatform Bouw & Infra krijgt een facelift!

Aan die nodige update wordt achter de schermen al een tijdje hard gewerkt. Inmiddels is de tijd rijp om het resultaat te laten zien.

We werken aan een vernieuwde omgeving waar gebruikers op termijn steeds meer functionaliteiten samengevoegd zien worden. Het doel is om zoveel mogelijk producten (denk aan de Digitale Trajectmap, het portfolio, de modules en examens) op één plek toegankelijk te maken. Daar werken we in stappen naartoe, de eerste stap, noem het een facelift van het Examenplatform Bouw & Infra wordt deze zomer gezet.

Vernieuwde functionaliteiten

We starten met een modernisering van de uitstraling van het platform. En waar je wellicht even aan moet wennen is de aangepaste opbouw van het menu. Sommige elementen krijgen net een andere plek. Daarnaast is er een nieuw ingerichte dashboardfunctie waarmee je bijvoorbeeld als docent in één oogopslag de voortgang van al je studenten kunt volgen. Ook zullen we een aantal functionaliteiten integreren, zoals het gebruik van het portfolio.

Op vrijdag 9 juli worden de updates doorgevoerd

In principe is het platform niet offline en kun je er gewoon gebruik van blijven maken. Maar kijk dus niet gek op als je pagina ineens andere kleuren heeft, dat is onderdeel van de vernieuwing!
Aan het einde van de zomer zullen we op onze website een aantal handleidingen publiceren. Deze handleidingen zijn toegespitst op de verschillende gebruikers en rollen binnen het platform. Met deze handleidingen heb je het zo weer onder de knie.

Erik-Meijering

Erik Meijering
Directeur-bestuurder Concreet
erik.meijering@concreetonderwijsproducten.nl06 5169 8468

Benieuwd hoe Concreet jou kan helpen met een project? Neem dan contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.