Skip to content

Expertise gezocht!

We werken aan het vernieuwen van de leermiddelen en examens voor de opleiding Betonstaalverwerken niveau 2 en 3.
Heb jij affiniteit met betontimmeren en -staalverwerken?

Weet jij alles van betonstaal verwerken?


Dan zijn we op zoek naar jou!

Het Soma College en Civilion verzorgen de opleiding betonstaalverwerken niveau 2 en 3. In samenwerking met Concreet Onderwijsproducten worden de leermiddelen en examens voor deze opleiding de komende tijd vernieuwd.
Ben jij een docent die affiniteit heeft met betontimmeren en betonstaalverwerken? En wil jij het verschil maken voor de jongeren die deze opleiding volgen of hieraan gaan beginnen? Help ons dan met het ontwikkelen van de leermiddelen.

Leervragen en opdrachten

We zoeken iemand die kan helpen bij het ontwikkelen van leervragen en opdrachten bij de vaktheorie. Deze vaktheorie krijgt op dit moment vorm en komt beschikbaar via een e-learning. Ook ga je aan de slag met het opstellen van vragen voor de voortgangstoetsen.

Details

De werkzaamheden vinden plaats tussen 1 maart en 29 mei. Jouw inzet kan in overleg met de projectleider worden afgestemd. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met René van de Water (projectleider) via 06-51720123 of Arnold Nijman (bedrijfsleider bij Concreet Onderwijsproducten) via 06-51417802.

Erik-Meijering

Erik Meijering
Directeur-bestuurder Concreet
erik.meijering@concreetonderwijsproducten.nl06 5169 8468

Benieuwd hoe Concreet jou kan helpen met een project? Neem dan contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.