Skip to content

Feestelijke tijden bij Concreet Onderwijsproducten

Officieel zag Concreet Onderwijsproducten op 3 november 2015 het levenslicht, maar eigenlijk zijn we in de zomer van 2016 als team gestart. Daarom voelt het nu ook echt als ons lustrum.

Feestelijke tijden bij Concreet Onderwijsproducten!

 

Om dat lustrum met elkaar te vieren en om een bewogen corona-schooljaar af te sluiten, gaan we donderdag 1 juli een dag op pad met alle collega’s van Concreet. 
We nemen de tijd om samen terug te blikken op de mooie resultaten die we in de afgelopen vijf jaar hebben behaald.

Voor de Makers van Morgen

We zijn trots op de samenwerkingen met verschillende roc’s en andere partijen. Het geeft ons energie dat we dagelijks mogen bijdragen aan het opleiden van de Makers van Morgen. Wat ons betreft gaan we daar nog heel lang mee door!

Verhuisbericht

Dat we daarmee doorgaan, doen we vanaf woensdag 1 september wel vanaf een nieuwe plek. Nog steeds op het Bouw & Infra Park in Harderwijk, maar in een ander gebouw, namelijk gebouw 80. De routebeschrijving blijft dus bijna gelijk, maar met een beetje geluk kun je nog dichter voor de deur parkeren.
Momenteel wordt alles klaar gemaakt voor de overstap. In ons nieuwe kantoor hebben we nét iets meer ruimte voor alle collega’s en werkzaamheden. We kijken ernaar uit om je na de zomer op onze nieuwe werkplek te verwelkomen.
Uiteraard houden we je van de verhuizing op de hoogte, via de website en de nieuwsbrief.

Erik-Meijering

Erik Meijering
Directeur-bestuurder Concreet
erik.meijering@concreetonderwijsproducten.nl06 5169 8468

Benieuwd hoe Concreet jou kan helpen met een project? Neem dan contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.