Skip to content

Gezocht: freelance bouwkundig tekenaar(s)

Voor het ontwikkelen van de leermiddelen en examens werken we bij Concreet veel samen met freelancers. We hebben altijd ruimte in onze flexpool voor bouwkundig tekenaars. Iets voor jou?

Freelance bouwkundig tekenaars gezocht


Concreet Onderwijsproducten ontwikkelt, vernieuwt en onderhoudt de leermiddelen en examens voor zo’n dertig mbo-opleidingen in de richting van bouw en infra. In het kader daarvan zoeken we freelance bouwkundige tekenaars, die de tekeningen kunnen maken en beoordelen bij de lesstof en opdrachten.

Detailtekeningen

De bouwkundige tekeningen in deze onderwijsproducten worden hier grotendeels specifiek voor gemaakt, Het gaat met name om detailtekeningen en aanzichten. Denk aan de detailtekening van een kozijn, een kap-uitslag of een dwarsdoorsnede van een brug.

Versterk het freelance-team

Als bouwkundig tekenaar werk je op opdrachtbasis (freelance) voor Concreet. Je werkt zelfstandig en denkt mee over de beste tekeningen voor in de lesstof, praktijkopdrachten en examens. Op die manier draag je bij aan de kwaliteit van de onderwijsproducten in het beroepsonderwijs (bouw en infra). De hoeveelheid werk wisselt per periode en is afhankelijk van de ontwikkeltrajecten.
Wat we belangrijk vinden:

  • Je hebt een brede kennis van de bouw (en eventueel infra)
  • Je kunt zelfstandig tekeningen maken op basis van tekstomschrijvingen 
  • Je beschikt over en kunt goed werken met AutoCad
  • Je werkt veel vanaf je eigen locatie en soms bij Concreet 
  • Je hebt bij voorkeur ook kennis van Illustrator

Interesse?

Klinkt dat je allemaal goed in de oren? We horen graag van je. We nemen dan snel contact met je op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Erik-Meijering

Erik Meijering
Directeur-bestuurder Concreet
erik.meijering@concreetonderwijsproducten.nl06 5169 8468

Benieuwd hoe Concreet jou kan helpen met een project? Neem dan contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.