Skip to content

Gezocht! Vakdeskundigen en inhoudelijk deskundigen

Voor de examenconstructiegroep en de vakinhoudelijke beoordelingscommissie voor timmeren, metselen en tegelzetten zoeken we nieuwe leden die willen meewerken aan het maken en vakinhoudelijk beoordelen van exameninstrumenten. 

Ben jij de vakdeskundige of inhoudelijk deskundige die warm loopt voor examinering?

Kom je uit de bouw? Het beroepsonderwijs of het bedrijfsleven? Heb jij vakinhoudelijke ervaring met timmeren, metselen en tegelzetten? Ben je op de hoogte van de onderwijsontwikkelingen? En het construeren of vakinhoudelijk beoordelen van exameninstrumenten? Of ben je bereid dit te leren? 

Dan zoeken we jou!

Werkzaamheden vakdeskundige examenconstructiegroepen

Als vakdeskundige maak je deel uit van de examenconstructiegroep die bestaat uit een ontwikkelspecialist van Concreet en een toetsconstructeur. Deze examenconstructiegroep maakt exameninstrumenten op basis van een gevalideerd examenaanbod voor de betreffende kwalificatie. Als lid van deze groep werk je samen met een toetsconstructeur aan het maken van exameninstrumenten. Je voert overleg, analyseert, adviseert, besluit en construeert.

3 vakdeskundigen gezocht

We zoeken 1 persoon voor de examenconstructiegroep timmeren, 1 persoon voor de groep metselen en 1 persoon voor de groep tegelzetten. Totaal dus 3 personen die zich het komend schooljaar in willen zetten. De ingeschatte tijdsbesteding is ca. 12 uur.

Werkzaamheden inhoudsdeskundige VIBC commissies

De vakinhoudelijke beroepscommissie (VIBC) beoordeelt examenproducten voor de betreffende kwalificaties. Als lid van deze commissie toets je samen met de commissieleden technisch en vakinhoudelijk de geconstrueerde examenproducten. Je hebt een cruciale rol. Je geeft adviezen op vakinhoudelijke gronden met o.a. het kwalificatie dossier, relevantie, de toepasbaarheid en de actuele beroepssituatie als referentie.

6 nieuwe commissieleden gezocht

We zoeken 2 leden voor de VIBC timmeren, 2 voor de VIBC metselen en 2 voor de VIBC tegelzetten. Totaal 6 leden die zich de komende 2 jaar willen inzetten. De ingeschatte tijdsbesteding is ca. 15 uur per jaar. 

Examinering

Voor meer informatie over validering en de route naar valide examens klik hier. 

Geinteresseerd?

Heb je vragen of wil je je aanmelden als vakdeskundige of inhoudelijk deskundige? Neem dan z.s.m. contact op met onze ontwikkelspecialist Chantal Kamphuisen via 06 3010 0361 of chantal.kamphuisen@concreetonderwijsproducten.nl. 

Concreet Onderwijsproducten

Bouw & Infra Park

Ceintuurbaan 2 – 80A  |  3847 LG Harderwijk

0341 499 400

info@concreetonderwijsproducten.nl

*Geef bij de portier aan dat je voor ons komt

Heb jij vragen voor Concreet? Neem dan contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.