Skip to content

Goed nieuws voor aankomende studenten: 100% korting op leermiddelen en examenproducten

Goed nieuws voor aankomende studenten: 100% korting op leermiddelen en examenproducten

Goed nieuws voor aankomende studenten! Tijdens het schooljaar ’21/’22 & ’22/’23 ontvang je een korting van 100% op de leermiddelen die je nodig hebt voor je opleiding in de bouw & infra sector. De korting wordt automatisch toegepast wanneer je een bestelling plaatst in onze webshop.

Let op: Om alles klaar te zetten voor de nieuwe regeling én om te voorkomen dat je nu teveel betaalt voor je leermiddelen, kun je tijdelijk geen bestelling plaatsen in de webshop. Heb je toch iets nodig? Geen nood, hieronder staat wat je dan het beste kunt doen!

100% korting op leermiddelen en examenproducten

De sector Bouw & Infra staat voor een bijzondere opgave. De vraag naar goed opgeleide vakmensen blijft aanwezig.
Om aan deze vraag te kunnen voldoen hebben werkgevers en vakbonden samen plannen en afspraken gemaakt om de instroom van nieuwe studenten aan te moedigen.
Eén van de afspraken is een verlenging en uitbreiding van de kortingsregeling. namelijk:

In het schooljaar ’21/’22 & ’22/’23 ontvang je een korting van 100% op aangeschafte leermiddelen en examenproducten. 

De vergoeding wordt niet alleen toegepast op lesmethodes, trajectmappen en keuzedelen, maar ook op losse leermiddelen. Dat betekent dat je alleen de eventuele verzendkosten betaalt, maar verder geen uitgaven hebt aan je leermiddelen!

Direct voordeel

Bij bestellingen in de webshop van Concreet Onderwijsproducten ontvang je als besteller direct een korting van 100%. De korting wordt automatisch toegepast.
Ook studenten die doorstromen maken gebruik van de maatregel.

Let op: De 100% kortingsregeling gaat in per 1 juli en kunnen we helaas niet met terugwerkende aanbieden. Om te zorgen dat je niet teveel betaalt én om alles in orde te maken voor de nieuwe prijzen, kun je tijdelijk (vanaf 9 t/m 30 juni) geen bestelling plaatsen. Het kan zijn dat je toch in tussentijd iets uit de webshop nodig hebt, dat maken we graag voor je in orde! Neem contact op met onze afdeling Klantsupport via 0341-499400 of info@concreetonderwijsproducten.nl. We maken dan een handmatige bestelling voor je aan.

Effect

Het doel van van deze maatregel is om een positieve bijdrage te leveren aan de groei van het aantal jongeren dat kiest voor een vakopleiding, baan en toekomst in de sector Bouw en Infra.

Deel dit nieuws

Wil jij de kortingsregeling onder de aandacht brengen van je studenten of andere geïnteresseerden? Download dan onderstaande flyer of poster, je kunt deze vrij gebruiken en verspreiden.

Download de flyer hier

Download de poster hier

Erik-Meijering

Erik Meijering
Directeur-bestuurder Concreet
erik.meijering@concreetonderwijsproducten.nl06 5169 8468

Benieuwd hoe Concreet jou kan helpen met een project? Neem dan contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.