Skip to content

Inhoudsdeskundigen gezocht!

We werken aan het vernieuwen van de leermiddelen voor de opleiding Timmerman niveau 2. Ben jij de inhoudsdeskundige die ons daarbij gaat ondersteunen?

Onderwijsproducten opleiding Timmerman (niveau 2)

Een van de acties op onze ontwikkelagenda is het vernieuwen van de onderwijsproducten voor de opleiding Timmerman niveau 2. Daar wordt momenteel hard aan gewerkt. In deze fase zoeken wij inhoudsdeskundigen.

Inhoudsdeskundigen gezocht

We zoeken mensen vanuit de beroepspraktijk met verstand van de inhoud. Samen kunnen we een goede, toekomstbestendige opleiding maken voor de Timmerman van morgen!

Werkzaamheden

Het liefst heb jij praktijkervaring op het gebied van Timmeren, maar ook docenten in opleiding of studenten kunnen meewerken. Met name inhoudelijke kennis is belangrijk, maar het is ook een pre als je goed in staat bent te schrijven voor de doelgroep. Qua werkzaamheden kun je denken aan meelezen op inhoud, auteurs voorzien van heldere feedback, of het uittesten van opdrachten samen met de studenten. Er is ruimte voor jouw inbreng en er zijn veel mogelijkheden.

Wellicht ziet jouw agenda er momenteel door het coronavirus anders uit en heb je ruimte, we horen het graag. Je kunt echt voor langere tijd betrokken zijn bij de laatste ontwikkelingen rondom deze opleiding. Het project loopt tot eind december, maar doen we graag een beroep op je. Uiteraard stemmen we de details met jou af.

Contact

Heb je aanvullende vragen of wil je je aanmelden? Neem dan contact op met onze ontwikkelspecialist Chantal Vos via 06-30100361 of chantal.vos@concreetonderwijsproducten.nl.

Erik-Meijering

Erik Meijering
Directeur-bestuurder Concreet
erik.meijering@concreetonderwijsproducten.nl06 5169 8468

Benieuwd hoe Concreet jou kan helpen met een project? Neem dan contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.