Leermiddelen

Vakboek

Niet alle opleidingen worden aangeboden in Bouwinfranet. Alle kennis die de deelnemer dan nodig heeft, vindt hij in een Vakboek. Voor de opleidingen Straatmaker, Betontimmeren en Machinist Grondverzet zijn er nieuwe ontwikkelde digitale vakboeken beschikbaar.

Leerboek en naslagwerk

Door de logische opbouw kan een deelnemer onze vakboeken ook goed gebruiken als naslagwerk: wanneer hij in de praktijk met iets bezig is, kan hij de bijbehorende theorie gemakkelijk opzoeken.

2_hands_drawing_house

Vakboek met foto’s en tekeningen

De theorie in het vakboek wordt toegelicht aan de hand van foto’s en tekeningen. Daarnaast helpt de opdrachtenmap bij het vertalen van de theorie naar de praktijk. Een aantal opleidingen maakt geen gebruik van een vakboek, maar van Bouwinfranet. Meer weten? Ga nu naar het Bouwinfranet.

Theoretische verdieping van de praktijk

Het vakboek bevat alle theoretische kennis die de deelnemer in zijn vak nodig heeft en moet kennen voor de theorie-examens. Het vakboek geeft daarmee ook verdieping op wat de deelnemer in de praktijk leert over zijn vak. In de praktijk leert de leerling welke handelingen hij moet verrichten: door de theorie begrijpt hij waarom die handelingen nodig zijn.

Benieuwd voor wie Concreet onderwijsproducten ontwikkelt?

Bekijk dan onze ‘Concreet voor’ pagina.