Skip to content

Model examenplannen voor schooljaar 2017-2018

Voor 34 opleidingen heeft Concreet Onderwijsproducten de model examenplannen toegevoegd aan het Examenplatform bouw infra.

Deze documenten ondersteunen roc’s bij het samenstellen van het examenreglement voor het schooljaar 2017-2018.

Voor 34 opleidingen heeft Concreet Onderwijsproducten de model examenplannen toegevoegd aan het Examenplatform bouw infra. Deze documenten ondersteunen roc’s bij het samenstellen van het examenreglement voor het schooljaar 2017-2018.

Geactualiseerde en betrouwbare examenplannen

De model examenplannen van Concreet zijn gebaseerd op het gebruik van de examenproducten van Concreet. Jaarlijks actualiseert Concreet de plannen, zodat opleidingen erop kunnen vertrouwen dat de examenplannen één op één aansluiten op de examens die zij gebruiken.

Servicedocumenten voor kerntakenoverstijgende examens

Op verzoek van enkele roc’s zijn dit jaar servicedocumenten toegevoegd ten behoeve van acht opleidingen. Dit servicedocument biedt de roc’s suggesties hoe om te gaan met de kerntaakcijfers als er in één examen meerdere kerntaken aan bod komen. De acht opleidingen zijn Timmerman, Allround timmerman, Monteur mobiele werktuigen, Allround monteur mobiele werktuigen, Opperman bestratingen, Straatmaker, Vakman gww en Allround vakman gww.

Examenplannen keuzedelen en Proeve van Bekwaamheid volgen

Voor de keuzedelen die Concreet momenteel ontwikkelt, zijn de model examenplannen beschikbaar op het moment van oplevering van het volledige keuzedeel. Ditzelfde geldt ook voor de opleidingen waarvoor examinering op basis van een Proeve van Bekwaamheid wordt ontwikkeld.

Beschikbaar via Examenplatform bouw infra

De model examenplannen zijn voor de bij Concreet aangesloten roc’s te downloaden en in te zien via het onderdeel ‘verantwoording’ in het Examenplatform bouw infra.
Erik-Meijering

Erik Meijering
Directeur-bestuurder Concreet
erik.meijering@concreetonderwijsproducten.nl06 5169 8468

Benieuwd hoe Concreet jou kan helpen met een project? Neem dan contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mogen we een paar minuten van je tijd?
We gaan deze website vernieuwen en verbeteren en horen graag van jou waar we rekening mee moeten houden.