Modules Veiligheid in de bouw en infra nú beschikbaar

Met de ontwikkeling van deze veiligheidsmodules geeft Concreet gehoor aan de wens van de sector om passend leermateriaal rond het thema veiligheid te maken. In samenwerking met de Taskforce Veiligheid en Arbeidsomstandigheden van Bouwend Nederland zet Concreet zich daarmee in om veiligheid (blijvend) op de agenda te krijgen.

De modules zijn geschikt voor niveau 2, 3 en 4 en kunnen zowel tijdens de introductieweek in het opleidingsbedrijf als later in het onderwijs worden ingezet.

De modules gaan in op gedrag van jongeren in relatie tot veilig werken op een bouwplaats. Bewustwording en het beïnvloeden van gedrag staan centraal. De modules bestaan uit een app met opdrachten die gedurende een aantal maanden worden uitgevoerd in de BPV, een online leeromgeving en een test ‘Hoe veilig ben jij?’ De testuitslag, de resultaten van de praktijkopdrachten en de antwoorden op reflectievragen zijn terug te vinden in de Digitale Trajectmap van de student.

Voor meer informatie of het aanvragen van een training/productpresentatie kun je contact opnemen met een van onze relatiemanagers.

Erik-Meijering

Erik Meijering
Directeur-bestuurder Concreet
erik.meijering@concreetonderwijsproducten.nl06 5169 8468

Iets vragen? Neem contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.