Skip to content

Nieuwe plek op Bouw & Infra Park

Vanaf begin september zijn we gehuisvest in een ander pand op het Bouw & Infra Park. Onze nieuwe plek maakt flexibel en hybride werken mogelijk.

Gebouw 80A - nieuwe plek Concreet op Bouw & Infra Park


Vanaf 1 september zijn we gevestigd in gebouw 80A op het Bouw & Infra Park. We zijn verhuisd van de zolder van gebouw 20 naar de begane grond van gebouw 80A. Onze ingang bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw. d

Flexibele werkplekken en hybride werken

Het interieur van onze werkomgeving op de begane grond is opgefrist en heeft een lichte, open en moderne uitstraling gekregen. En meer ruimte en open werkplekken maken flexibel en hybride werken mogelijk. Collega’s kunnen zowel op kantoor werken, als vanuit huis. Ons nieuwe kantoor biedt alle mogelijkheden voor overleggen met in- en externen, fysiek en online. 

Ingang aan achterzijde gebouw 80A - voormalig kazernegebouw

We delen gebouw 80A met een andere organisatie. We hebben echter wel een eigen ingang aan de achterzijde van het gebouwDeze ingang geeft direct toegang tot ons kantoor.  

Ons pand is een voormalig kazernegebouw. Het ligt op het terrein waar voorheen de Willem George Frederikkazerne (WGF) was gevestigd en waar inmiddels al weer heel wat jaren het Bouw & Infrapark gehuisvest is. Het grenst aan een bosrijke en groene omgeving en ligt dichtbij de A28. 

Adresgegevens

Aan de adresgegevens van Concreet Onderwijsproducten verandert weinig. Ceintuurbaan 2 – 20 wordt Ceintuurbaan 2 – 80A (gebouw 80, begane grond ). De rest blijft gelijk: 3847 LG Harderwijk, bereikbaar via 0341 499 400 en info@concreetonderwijsproducten.nl.

Concreet Onderwijsproducten

Bouw & Infra Park

Ceintuurbaan 2 – 80A  |  3847 LG Harderwijk

0341 499 400

info@concreetonderwijsproducten.nl

*Geef bij de portier aan dat je voor ons komt

Heb jij vragen voor Concreet? Neem dan contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.