Ontwikkel mee aan leermiddelen voor bouw en infra

Bent u een vakman die graag zijn kennis deelt? Bij Concreet Onderwijsproducten zijn we altijd op zoek naar mensen die prakijkkennis willen overdragen. Dat kan op allerlei manieren, soms ook tegen betaling.

Met Concreet Onderwijsproducten maken we leermiddelen en examenproducten voor 36 mbo-opleidingen, gericht op de bouw, infra en gespecialiseerde aannemerij en het vmbo bouwen, wonen en interieur. Jaarlijks stemmen we met het onderwijs en de praktijk af voor welke opleidingen we gaan ontwikkelen.

Zelf schrijven of kennis aanleveren

Als medeontwikkelaar kunt u zelf lesstof schrijven, met begeleiding van onze ontwikkelspecialisten, of een duo vormen met een van onze professionele tekstschrijvers. Daarnaast zoeken we ook altijd specialisten die de inhoud willen beoordelen en willen toetsen aan de praktijk.

Realisatie onderwijsproducten

Voor de realisatie van de onderwijsproducten komen we ook graag in contact met onder meer fotografen, (bouwkundig) tekenaars, DTP’ers en tekstschrijvers. Heb je kennis van de bouw en infra en/of ervaring met onderwijsproducten, dan zien we uw gegevens graag tegemoet.

Vul hieronder uw gegevens in. We nemen altijd contact met u op. Ook docenten en ervaren lesstofauteurs nodigen we graag uit als ontwikkelaar.

Neem contact op met Concreet Onderwijsproducten

(0341) 499 400
info@concreetonderwijsproducten.nl
Naar alle contactgegevens

Ontwikkel mee aan de onderwijsproducten van Concreet.