Met uw ontwikkelvraag aan de slag

Heeft u een ontwikkelvraag op het gebied van examinering of leermiddelen? We zetten onze expertise graag voor u in. Neem voor meer informatie contact op met onze directeur-bestuurder Erik Meijering via erik.meijering@concreetonderwijsproducten.nl of (06) 516 984 68.

We hebben vooral ervaring met het ontwikkelen van lesmethodes en examenproducten op mbo-niveau. Dit doen we in opdracht van de roc’s met bouw- en infra-opleidingen, maar ook voor projecten die gericht zijn op volwassenenscholing en het vmbo.

Projecten van Concreet Onderwijsproducten

  • Momenteel ontwikkelen we leermiddelen en afsluitende toetsen voor het profiel bouwen, wonen en interieur van het vmbo.
  • In opdracht van Volandis ontwikkelen en onderhouden we cursusmateriaal voor  leermeestercursussen, specifiek gericht op leermeesters in de bouw, infra en gespecialiseerde aannemerij.
  • In opdracht van de Vereniging van Steigerbouwers hebben we op basis van de Richtlijn Steigers een digitaal onderwijsproduct gemaakt: de Steigerwijzer.

Kwaliteit van examinering

Al onze theorie- en praktijkexamens voldoen aan het toezichtskader van de Onderwijsinspectie en zijn voorzien van het Keurmerk Examenleverancier van Excenter.

Bestel leermiddelen

Ga naar de webshop voor al onze producten en bestel direct
Naar de webshop

Concreet Onderwijsproducten ontwikkelt voor onderwijsinstellingen.