Oplevering Machinist Grondverzet

In oktober is de website www.machinistgrondverzet.nl online gegaan. In dit nieuwe digitale platform is het lesmateriaal voor de opleiding Machinist Grondverzet beschikbaar.

Afgelopen weken heeft onze Ontwikkelspecialist, Linda Prijs, niet stilgezeten. Samen met de projectgroep, die bestaat uit een vertegenwoordiging van 3 scholen en 2 infra bedrijven, zijn er regelmatig resonance-bijeenkomsten.

Nu, zo vlak voor het einde van dit jaar, kunnen wij een update geven over de stand van zaken van het ontwikkeltraject en het beschikbaar komen van het lesmateriaal en de bijbehorende examens.

Wat wordt er opgeleverd en wanneer?

  • Grondverzet Voorbereiden: het digitale lesmateriaal is beschikbaar samen met de opdrachtenmap die bestaat uit theorie en praktijkopdrachten. Het theorie-examen is in maart 2018 beschikbaar.
  • Grondverzet Uitvoeren: : het digitale lesmateriaal is beschikbaar. De opdrachtenmap is binnen nu en 2 weken te bestellen via de webshop. Het theorie-examen is in maart 2018 beschikbaar.
  • Hijsen met grondverzetmachines: het digitale lesmateriaal is beschikbaar. De opdrachtenmap is eind januari beschikbaar. Theorie-examen is in april/mei beschikbaar.
  • Grondverzetmachines onderhouden: het digitale lesmateriaal en de opdrachtenmap zijn in maart 2018 beschikbaar. Het theorie-examen is in april/mei 2018 beschikbaar.
  • Grondverzetmachines repareren: het digitale lesmateriaal en de opdrachtenmap zijn in maart 2018 beschikbaar. Het theorie-examen is in april/mei 2018 beschikbaar.

De complete trajectmap zal in maart 2018 beschikbaar zijn.

Machinist Grondverzet
Deel dit bericht: