Skip to content

Over Concreet:

Raad van Toezicht

Concreet Onderwijsproducten is een stichting zonder winstoogmerk. De Raad van Toezicht ziet toe op het beleid van onze directeur-bestuurder Erik Meijering en staat hem met raad en advies ter zijde. De Raad van Toezicht bestaat uit vertegenwoordigers namens het onderwijs (4 leden), werkgevers (2 leden) en werknemers (2 leden) en is een belangrijk orgaan voor de toetsing van het dagelijks bestuur van onze organisatie.

Wat de Raad van Toezicht van Concreet is:

wallet_icon

Geen winstoogmerk

Concreet Onderwijsproducten is een stichting zonder winstoogmerk is. Daardoor kunnen ook kleine, gespecialiseerde opleidingen worden voorzien van onderwijsproducten. De Raad houdt daar toezicht op.

check_icon

Goedkeuring

De stichting wordt geleid door directeur-bestuurder Erik Meijering. De Raad van Toezicht toetst en geeft goedkeuring aan beleidsplannen, de begroting, jaarrekeningen en jaarverslagen.

moving_truck_icon

Oprichting

Concreet is op 3 november 2015 statutair opgericht door vertegenwoordigers uit het mbo, Bouwend Nederland, CNV Vakmensen en de Federatie Nederlandse Vakbeweging (FNV). De Raad van Toezicht is al sinds die oprichting een belangrijk klankbord.

Geen winstoogmerk

Stichting Concreet Onderwijsproducten is een stichting zonder winstoogmerk. Ze is veel meer een voorziening die in stand gehouden kan worden door collectieve gedragenheid van sociale partners en ROC’s gezamenlijk dan vanuit commerciële motieven. Op deze wijze kunnen ook de kleine, gespecialiseerde opleidingen worden voorzien van onderwijsproducten. De Raad van Toezicht

Goedkeuring

De stichting wordt geleid door een directeur-bestuurder; Erik Meijering. De raad van toezicht geeft goedkeuring aan beleidsplannen, begroting, jaarrekening en jaarverslag. Zij neemt kennis van de Ontwikkelagenda en de uitvoering hiervan. Het voorzitterschap van de Raad staat afwisselend onder leiding van een vertegenwoordiger namens ROC’s en sociale partners. In 2022 is de heer Van Hout voorzitter en de heer Batenburg vice-voorzitter. Lees hier een interview met de heer Van Hout over de kansen en ontwikkelingen die hij ziet binnen het beroepsonderwijs.

Oprichting

Concreet is op 3 november 2015 statutair opgericht door vertegenwoordigers uit het mbo, Bouwend Nederland, CNV Vakmensen en de Federatie Nederlandse Vakbeweging (FNV). Statutair is ook de positie van de Raad van Aangeslotenen geregeld. Deze vervult dus al vanaf de oprichting van Concreet een belangrijke rol als klankbord. Daarnaast is Concreet verplicht om werkgevers- en werknemersvertegenwoordigers jaarlijks te consulteren om input te verkrijgen op de Ontwikkelagenda.

Producten van morgen, waar we vandaag mee bezig zijn.

man_with_VR

Concreet product:

VIRTUAL REALITY

In 2018 zijn we gestart met het in Virtual Reality ontwikkelen van het project Hoevelaken. Met behulp van een VR-bril kun je bijna letterlijk door deze woning lopen. Ook zijn er 13 bouwkundige details in 3D te bekijken en op te bouwen. Handig op je eigen mobiel!

construction_woman_with_tablet

Concreet product:

DIGITALE TRAJECTMAP

Via de digitale trajectmap kunnen docenten en begeleiders op het ROC en het opleidingsbedrijf nog beter de ontwikkeling van de student volgen en bijsturen als dat nodig is. Studenten kunnen digitaal foto’s uploaden in de trajectmap zodat ze kunnen laten zien waar ze mee bezig zijn.

Concreet Onderwijsproducten

Bouw & Infra Park

Ceintuurbaan 2  |  3847 LG Harderwijk

0341 499 400

info@concreetonderwijsproducten.nl

*Geef bij de portier aan dat je voor ons komt

Meer weten of wil je een vraag stellen? Neem dan contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.