Skip to content

Verlengd: 100% korting op onderwijsproducten bouw en infra

De stimuleringsregeling 100% korting op leermiddelen en examenproducten voor bouw en infra opleidingen is verlengd. Ook aankomende schooljaren maken studenten en opleiders er gebruik van!

100% korting voor studenten op onderwijsproducten

Studenten die een MBO opleiding volgen in de bouw- en infrasector krijgen een korting van 100% op onderwijsproducten die ze bestellen in onze webshop. De korting geldt voor alle leermiddelen van onze bouw- en infra opleidingen, dus ook voor trajectmappen en keuzedelen. Alleen de verzendkosten worden in rekening gebracht.
Deze regeling gold al een tijdje, maar is nu verlengd tot 1 januari 2026. Gekozen is voor een looptijd per kalenderjaar, zodat alle nieuwe studenten in een studiejaar er baat bij hebben, niet alleen de studenten die voor de zomer hebben besteld.
Ook onderwijsinstellingen ontvangen een korting: 100% op de exameninstrumenten. Uitzondering daarop zijn de examens die horen bij de middenkaderopleidingen Bouw&Infra.

Bevordering instroom geschoold personeel

Partijen in de bouw- en infrasector willen met de 100% kortingsregeling inspelen op de blijvend groeiende vraag naar goede professionals. Zij willen de instroom van studenten in de sector stimuleren en een financiële drempel wegnemen om een opleiding te starten of te vervolgen. De regeling is een van de maatregelen uit een plan dat Bouwend Nederland, Aannemersfederatie Nederland, NVB, FNV Bouwen en Wonen, CNV Vakmensen en Vereniging Waterbouwers hiervoor hebben opgesteld. De sector kampt met een groot tekort aan goed geschoold personeel en het vinden hiervan is niet eenvoudig. Terwijl de vraag naar deze professionals alleen maar groter wordt. 

Bestellen in de webshop met kortingsvoordeel

Bij bestellingen in onze webshop ontvang je als besteller direct een korting van 100% op de onderwijsproducten. De korting wordt automatisch toegepast.

Klantaccount

Voor het bestellen is een account nodig. Studenten die een MBO opleiding volgen aan een roc kunnen een account aanmaken door te vermelden bij welke instelling zij een opleiding volgen.

Ook docenten en andere direct betrokkenen hebben een klantaccount nodig. Als ze dit nog niet hebben kunnen ze het aanvragen bij de afdeling Klantsupport via info@concreetonderwijsproducten.nl.

Meer informatie of vragen over bestellingen?

Neem contact op met onze afdeling Klantsupport via info@concreetonderwijsproducten.nl. Onze collega’s helpen je graag.

Download de flyer hier

Download de poster hier

Concreet Onderwijsproducten

Bouw & Infra Park

Ceintuurbaan 2 – 80A  |  3847 LG Harderwijk

0341 499 400

info@concreetonderwijsproducten.nl

*Geef bij de portier aan dat je voor ons komt

Heb jij vragen voor Concreet? Neem dan contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.