Skip to content

Volg ontwikkeltrajecten stap voor stap

Hoe ver is de ontwikkeling van de Proeve van Bekwaamheid? Komt er een update op de digitale lesstof Timmeren? Welke keuzedelen zijn er in ontwikkeling?

Hoe ver is de ontwikkeling van de Proeve van Bekwaamheid? Komt er een update op de digitale lesstof Timmeren? Welke keuzedelen zijn er in ontwikkeling? Het zijn ontwikkelvragen waarop nu meteen op de website van Concreet Onderwijsproducten het antwoord te vinden is.

Volg de ontwikkeltrajecten op uw vakgebied

De ontwikkelspecialisten van Concreet delen regelmatig updates over ontwikkeltrajecten. U kunt zich abonneren op een traject, zodat u een melding krijgt als er ontwikkelingen zijn. Daarnaast kunt u input leveren en commentaar geven. Ook als u niet direct bij het ontwikkeltraject betrokken bent.

Ontwikkelen met docenten en praktijkmensen

Bij Concreet werken we in elk ontwikkeltraject nauw samen met docenten, vakmensen en andere deskundigen. Ze schrijven mee, delen hun kennis en geven gedurende het traject feedback. Hierdoor borgen we dat de leermiddelen en examenproducten aansluiten op de beroepspraktijk en passen binnen het onderwijsprogramma.

Breng uw aandachtspunten in

Toch horen we daarnaast ook graag van anderen uit het onderwijs en het beroepsveld wat de wensen en behoeften zijn. Door gedurende het ontwikkeltraject te delen wat de stand van zaken is – en eventueel ook tegen welke knelpunten we aanlopen – bieden we de ruimte aan iedereen om mee te denken en te creëren. Ook kunt u de aandachtspunten onder de aandacht brengen die volgens u van belang zijn.

Alle trajecten in ontwikkeling

Een overzicht van de lopende trajecten staat onder de menuknop In Ontwikkeling. U kunt direct reageren onder de updates in een traject of contact opnemen met de ontwikkelspecialist die bij het traject staat vermeld. Per ontwikkeltraject kunt u aangeven dat u een e-mail wilt ontvangen als er een nieuwe update is geplaatst. Klik hiervoor op de button ‘Volg dit ontwikkeltraject’.
Erik-Meijering

Erik Meijering
Directeur-bestuurder Concreet
erik.meijering@concreetonderwijsproducten.nl06 5169 8468

Benieuwd hoe Concreet jou kan helpen met een project? Neem dan contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mogen we een paar minuten van je tijd?
We gaan deze website vernieuwen en verbeteren en horen graag van jou waar we rekening mee moeten houden.