Nieuws

Webshop klaar voor het nieuwe schooljaar!

De webshop is klaar voor het nieuwe schooljaar. In onze webshop vind je per opleiding een overzicht van de leermiddelen die besteld kunnen worden. Een aantal producten is geactualiseerd en een paar leermiddelen zijn niet meer leverbaar. In het Overzicht lesmethodes 2019-2020 staan de beschikbare lesmethodes per opleiding.


Als school de boekenlijst samenstellen?

Voor het samenstellen van de boekenlijst is een totaaloverzicht van alle leermiddelen beschikbaar in Excel, je kunt dit document aanvragen door een e-mail te sturen naar info@concreetonderwijsproducten.nl onder vermelding van Boekenlijst 2019-2020.

Ook in het nieuwe schooljaar 50% korting

Bij bestellingen in de webshop van Concreet ontvangt de student direct de door cao-partijen aangeboden vergoeding van 50%. Deze vergoeding geldt voor lesmethodes, trajectmappen, keuzedelen en overige leermiddelen. Ook bij bestelling via de boekenhuizen krijgt de student een voordeel van 50%.

Trajectmap

De trajectmap geeft inzicht in de ontwikkeling van de student. De trajectmap is in twee varianten beschikbaar, de Digitale Trajectmap met app en de papieren trajectmap. De papieren trajectmap kan besteld worden in de webshopDe school  kan de Digitale Trajectmap voor de student klaarzetten via het Examenplatform. Naast de Digitale Trajectmap voor de opleidingen Timmeren 2/3, Metselen 2/3 en Vakman GWW 2/3 is de Digitale Trajectmap voor het aankomende schooljaar ook beschikbaar voor de opleidingen Tegelzetter 2/3, Staatmaker 2/3 en Machinist grondverzet.
De papieren trajectmappen zijn voor deze opleidingen ook beschikbaar en kunnen kunnen besteld worden in onze webshop.

Voor de examenvariant Proeve van Bekwaamheid is alleen een digitale trajectmap beschikbaar. Hiervoor komt geen papieren trajectmap.

 

Klantsupport

Julius Rahakbauw en Margot Joostens

Vragen over onze webshop of de trajectmap? Stuur ons een bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.