Skip to content

De webshop gaat weer open voor bestellingen!

Vanaf 1 juli bestel je je leermiddelen met 100% korting. We hebben het zo ingericht dat de korting direct verwerkt wordt wanneer je je bestelling plaatst. Wel zo makkelijk.

Bestel je leermiddelen met 100% korting in de webshop

Bestel je leermiddelen met 100% korting in onze webshop. We hebben het zo ingericht dat de korting direct verwerkt wordt wanneer je je bestelling plaatst. Wel zo makkelijk.

Stimuleringsmaatregel vanuit cao-partijen

Het vinden van goed, geschoold personeel in de bouw en infrasector is niet eenvoudig. Terwijl de vraag naar deze professionals de laatste jaren alleen maar groter wordt. Om in te spelen op deze blijvend groeiende vraag hebben de cao-partijen (Bouwend Nederland, Aannemersfederatie Nederland, NVB, FNV Bouwen en Wonen, CNV Vakmensen en Vereniging van Waterbouwers) een plan gemaakt om de instroom van nieuwe studenten te stimuleren.

Een van de maatregelen uit dat plan is een korting van 100% op leermiddelen en examenproducten voor studenten die een bouw- of infraopleiding volgen in het mbo. Deze maatregel geldt voor de schooljaren ‘21/’22 en ‘22/’23. De gedachte achter deze maatregel is dat er op deze manier een financiële drempel wegvalt om een opleiding te starten of te vervolgen.

Verzendkosten

De producten die je aanschaft zijn voor jou dus eigenlijk gratis. Het gaat om alle leermiddelen, dus ook de trajectmappen en keuzedelen. Houd er wel rekening mee dat er wel sprake kan zijn van verzendkosten.
Je bestelling wordt samengesteld en verzonden door onze partner Digiforce. Van hen ontvang je een bericht met een track & tracecode zodat je je bestelling kunt volgen.
Voor meer informatie over je bestelling kun je contact opnemen met onze afdeling Klantsupport via info@concreetonderwijsproducten.nl.

Ook roc’s en intermediairs kunnen weer bestellen

Voor deze optie heb je wel een klantaccount voor de webshop nodig. Wanneer je die nog niet hebt kun je deze aanvragen bij de afdeling Klantsupport via info@concreetonderwijsproducten.nl.

Erik-Meijering

Erik Meijering
Directeur-bestuurder Concreet
erik.meijering@concreetonderwijsproducten.nl06 5169 8468

Benieuwd hoe Concreet jou kan helpen met een project? Neem dan contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.