Skip to content

Werkconferentie examinering Middenkader Bouw & Infra

Concreet Onderwijsproducten organiseert op 11 en 17 mei werkconferenties over nieuwe examineringsmogelijkheden voor de middenkaderopleidingen.

Concreet Onderwijsproducten organiseert op 11 en 17 mei werkconferenties over nieuwe examineringsmogelijkheden voor de middenkaderopleidingen.

Deze werkconferenties in Breda en Harderwijk zijn bedoeld voor onderwijsmanagers en teamleiders/docenten van de bol 4-opleidingen bouw en infra. Zij kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar lonneke.janzen@concreetonderwijsproducten.nl.

Presentatie examinering middenkader bouw/infra

Tijdens de conferentie presenteert Concreet Onderwijsproducten een eerste prototype, dat vanaf september beschikbaar kan komen op alle roc’s. U hoort op deze dag alles over de producten, het systeem, de kosten, het tijdspad en de doorontwikkeling naar de volledige methodemix in co-creatie met de deelnemende roc’s. Vervolgens gaan we graag met u de diepte in over de examens zelf en de mogelijkheden die het innovatieve systeem u biedt om met de methodemix flexibel uw examinering in te richten. En dat met eenduidige criteria die passend zijn op het nieuwe kwalificatiedossier.

Werkconferentie voor onderwijsprofessionals uit bol 4

De werkconferenties zijn uitsluitend bedoeld voor de onderwijsmanagers en daarnaast één teamhoofd en één docent per roc, die betrokken zijn bij de bol 4-opleiding middenkaderfunctionaris bouw/infra. Na aanmelding krijgen zij bevestiging van hun deelname aan de werkconferenties.

Inventarisatie draagvlak afronden voor 31 mei

Op basis van deze werkconferenties kunnen roc’s uiterlijk tot 31 mei 2017 aangeven of er draagvlak is voor de aanpak van Concreet Onderwijsproducten. Bij voldoende draagvlak kan Concreet vanaf september 2017 de eerste producten uitleveren. De complete methodemix kan vanaf het schooljaar 2018-2019 gereed zijn.

De data en locaties (lunch wordt verzorgd):

Donderdag 11 mei 2017, 13.30 – 17.00
Locatie: Bouwschool, Biesdonkweg 31 te Breda

Woensdag 17 mei 2017, 10.00 – 15.00
Locatie: Bouw & Infra Park, Ceintuurbaan 2 te Harderwijk

Meld u aan per e-mail bij Lonneke Janzen van Concreet Onderwijsproducten. Vergeet niet aan te geven op welke datum u naar de werkconferentie komt en met hoeveel personen.

AANMELDEN WERKCONFERENTIE

Meld u aan voor de werkconferentie op 11 mei (Breda) of 17 mei (Harderwijk). Stuur een e-mail naar lonneke.janzen@concreetonderwijsproducten.nl

Erik-Meijering

Erik Meijering
Directeur-bestuurder Concreet
erik.meijering@concreetonderwijsproducten.nl06 5169 8468

Benieuwd hoe Concreet jou kan helpen met een project? Neem dan contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mogen we een paar minuten van je tijd?
We gaan deze website vernieuwen en verbeteren en horen graag van jou waar we rekening mee moeten houden.