Skip to content

Wijzigingen prijsbeleid Concreet Onderwijsproducten

De eerste resultaten van de actualisatie en digitalisering van het lesmateriaal van de Machinist Grondverzet zijn nu zichtbaar. In 2016 werd besloten dat het lesmateriaal geactualiseerd en gedigitaliseerd moest worden. In coöperatieve samenwerking met vijf scholen is de eerste fase van het lesmateriaal digitaal beschikbaar via de website www.machinistgrondverzet.nl. Deze scholen zijn het SOMA College, het Koning Willem I College, het Deltion College, het Techniek College Rotterdam en het Markiezaat College.

In de afgelopen anderhalf jaar hebben wij geen prijsverhogingen van leveranciers of inflatie aan onze klanten doorberekend. Vanaf 1 januari 2018 zijn wij echter genoodzaakt om onze prijzen aan te passen. Het gaat hierbij in de eerste plaats om de jaarlijkse inflatie. Daarnaast wordt gekeken naar de prijswijzigingen die onze leveranciers aan ons doorberekenen.

Zodra onze definitieve prijzen bekend zijn, zullen wij hierover berichten op onze website. Dit zal medio december zijn.

Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, kunt u contact opnemen met onze klantsupport, te bereiken op nummer 0341-499 400 of via de mail info@concreetonderwijsproducten.nl

Erik-Meijering

Erik Meijering
Directeur-bestuurder Concreet
erik.meijering@concreetonderwijsproducten.nl06 5169 8468

Benieuwd hoe Concreet jou kan helpen met een project? Neem dan contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mogen we een paar minuten van je tijd?
We gaan deze website vernieuwen en verbeteren en horen graag van jou waar we rekening mee moeten houden.