Vacature: Relatiemanager onderwijs, standplaats Den Bosch

Als relatiemanager bij Concreet Onderwijsproducten ben je het aanspreekpunt voor onze relaties. Je adviseert en ondersteunt de scholen (roc’s) bij het werken met onze leermiddelen en examenproducten.

 

Inzet: in overleg, 32 – 38 uur per week  || Je werkt vanuit huis en bezoekt regelmatig je netwerk || Een leaseauto hoort bij deze functie

Over deze functie:

Als relatiemanager kom je in een klein, hecht team waarin ieder zijn eigen werkgebied heeft. We hebben elkaar nodig en daarom komen we regelmatig bijeen in ons kantoor in Harderwijk.

 

Met je relaties ben je doorlopend in contact via bezoeken, mail en telefoon. Je kunt de onderwijsteams alles vertellen over de gedachte achter en opbouw van onze leermiddelen en je ondersteunt ze bij het verbeteren van het gebruik.

 

Je adviseert scholen welke examenproducten het beste bij hun examenvisie passen en zorgt ervoor dat iedereen altijd op de hoogte is van wijzigingen. Je weet hoe onze digitale platforms werken en vindt het leuk om mensen daarbij te helpen. Als er opmerkingen of nieuwe ontwikkelingen zijn, dan kijk je samen met je collega’s van het ontwikkelteam naar het optimaliseren of vernieuwen van onze producten.

 

Soms zijn er mensen uit het werkveld nodig: jij bent in staat om enthousiaste mensen te werven die bij willen dragen aan het ontwikkelproces. Je weet jezelf te presenteren, als je een leermeestertraining of online voorlichting moet geven. En natuurlijk ga je samen met ons de jaarlijkse Docentendag organiseren!

"Als relatiemanager voorzie je scholen van innovatieve leermiddelen en examens. Daardoor lever je een directe bijdrage aan de ontwikkeling en het succes van het onderwijs."

Je bent geknipt voor deze baan als je:

  • enthousiast, ondernemend en relatiegericht kan handelen;

  • een dienstverlenende en oplossingsgerichte instelling hebt;

  • kennis hebt van het onderwijsveld of van de sector bouw / infra en je je verder wilt ontwikkelen in het onderwijsveld;

  • goed kunt analyseren, organiseren en plannen;

  • graag initiatief neemt, maar wel altijd in samenwerking met anderen;

  • een goede gesprekspartner bent op alle niveau’s.

Op je eerste werkdag zul je merken dat:

Concreet bestaat uit een gevarieerd team van collega’s dat van aanpakken weet.
We vinden korte lijnen en een informele sfeer belangrijk.

We bieden prettige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en volgen de loonontwikkelingen van de cao voor bouw en infra.

Ook willen we dat nieuwe collega’s een vliegende start kunnen maken. Daarom word je altijd gekoppeld aan een collega die al langer bij Concreet werkt en besteden we veel aandacht aan een inwerktraject.

Samenvatting van jouw droombaan:

  • Zelfstandige en afwisselende functie, veel contact met onze relaties
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden; voor loonontwikkelingen volgen we de cao Bouw en Infra
  • Een gezellig en gevarieerd team van collega’s

Interesse in een functie bij Concreet?

Is deze functie jou op het lijf geschreven en denk je dat jij de aangewezen persoon voor deze functie bent?

Maak je interesse kenbaar bij Lonneke Janzen via lonneke.janzen@concreetonderwijsproducten.nl. Ook als je vragen over deze functie hebt kun je bij haar terecht.

 

Let op:  We hebben onze wervingskanalen prima op orde, dus hulp van externe recruiters is niet nodig en wordt niet op prijs gesteld.

Met wie ga je samenwerken?

Werken bij Concreet betekent jongeren via hun opleiding op weg helpen naar een mooie carrière in de bouw en infra!

Samen met gemotiveerde (en gezellige) collega’s werk je aan het ontwikkelen en onderhouden van leermiddelen en examens voor verschillende opleidingen.