alle leermiddelen van concreet voor de makers van morgen

Concreet gaat altijd voor de beste leermiddelen. We blijven hier dan ook altijd aan sleutelen. Want alleen op deze manier kunnen we zorgen voor de beste leermiddelen voor de Makers van Morgen
tool_icon

Concreet gaat altijd voor de beste leermiddelen. We blijven hier dan ook altijd aan sleutelen. Want alleen op deze manier kunnen we zorgen voor de beste leermiddelen voor de Makers van Morgen!

De leermiddelen van Concreet, die werken in de klas en praktijk.

RS30857_KOOMANSHR-4_small

Leermiddelen:

LESMETHODE

Concreet heeft meerdere lesmethodes beschikbaar die je kunt bestellen in de webshop. De lesmethodes bestaan onder andere uit digitale beroepstaken -vakkennis- in Bouwinfranet en een papieren opdrachtenmap met verschillende soorten opdrachten.

man_looking_at_screen_concreet

Leermiddelen:

BOUWINFRANET

De student kan zelfstandig en in eigen tempo verschillende beroepstaken doorlopen en de opgenomen opdrachten afronden. Delen van Bouwinfranet lenen zich ook voor klassikale instructies.

Leermiddelen:

DIGITALE TRAJECTMAP

De Digitale Trajectmap is de routeplanner voor de opleiding. Door de digitale trajectmap als leidraad te gebruiken, werkt de deelnemer heel gericht toe naar de examens.

PRAKTIJKTOETS_METALSTUD_small

Leermiddelen:

VAKBOEK

Alle kennis die de deelnemer nodig heeft, vindt hij in het vakboek voor zijn opleiding.
De theorie is opgedeeld in leereenheden aan de hand van de praktijk. Hierdoor is het voor de deelnemer herkenbaar en overzichtelijk.

FIEUW, REIJVEN & SPITHORST_small

Leermiddelen:

OPDRACHTENMAP

De beste manier om kennis te onthouden, is door er actief mee aan de slag te gaan. In de opdrachtenmap zitten per leereenheid meerdere opdrachten die de deelnemer helpen bij het toepassen van de theorie in de praktijk.

2_construction_works_one_is_pointing

Leermiddelen:

KEUZEDELEN

Wanneer studenten op het ROC kiezen voor één van de keuzedelen van Concreet Onderwijsproducten, sluit dit perfect aan op de lesstof van hun bestaande opleiding.

De leermiddelen van Concreet, de enige juiste manier.

Praktijkgericht lesstof

Om te zorgen dat de deelnemers zoveel mogelijk van de vakkennis in de praktijk kunnen opdoen, krijgen ze bij aanvang van de opleiding de Trajectmap. Tijdens schooldagen kunnen ze hun kennis verdiepen via het vakboek of Bouwinfranet én door het maken van opdrachten uit de opdrachtenmap.

clock_icon

Actueel

Met de Concreet lesmethode leert de student alle onderdelen van het vak die hij moet kennen volgens het kwalificatiedossier dat aan de basis ligt van zijn opleiding. De verschillende onderdelen bieden we in kleine, modulaire en praktijkgerichte eenheden aan, waardoor we altijd actueel zijn.

tool_icon

Flexibel

Door de actualiteit kan de lesstof flexibel en als maatwerk aangeboden worden. Zo kunnen onderwijsinstellingen modules uit een opleiding als keuzedeel aanbieden bij een andere opleiding. Als Concreet Onderwijsproducten kunnen we in een kort tijdsbestek een verkorte driejarige vakopleiding samenstellen.

Benieuwd voor wie Concreet deze leermiddelen ontwikkelt?

Bekijk dan onze ‘Concreet voor’ pagina.