100% korting op leermiddelen

Ook de komende schooljaren geldt er een kortingsregeling voor leermiddelen en examenproducten voor bouw en infra opleidingen.
Lees hier het hoe en waarom van deze stimuleringsmaatregel.

In voorbereiding op morgen

Studenten die een MBO opleiding volgen in de bouw- en infrasector krijgen een korting van 100% op onderwijsproducten die ze bestellen in onze webshop. De korting geldt voor alle leermiddelen van onze bouw- en infra opleidingen, dus ook voor trajectmappen en keuzedelen. 
Deze regeling is in ieder geval geldig tot 1 januari 2026.  

Ook onderwijsinstellingen ontvangen een korting: 100% op de exameninstrumenten. Uitzondering daarop zijn de examens die horen bij de middenkaderopleidingen Bouw&Infra.

Waarom deze regeling?

Partijen in de bouw- en infrasector willen met de 100% kortingsregeling inspelen op de blijvend groeiende vraag naar goede professionals. Zij willen de instroom van studenten in de sector stimuleren en een financiële drempel wegnemen om een opleiding te starten of te vervolgen.

De regeling is een van de maatregelen uit een plan dat Bouwend Nederland, Aannemersfederatie Nederland, NVB, FNV Bouwen en Wonen, CNV Vakmensen en Vereniging Waterbouwers hiervoor hebben opgesteld.

De sector kampt met een groot tekort aan goed geschoold personeel en het vinden hiervan is niet eenvoudig. Terwijl de vraag naar deze professionals alleen maar groter wordt. 

Bestellen

Bij bestellingen in onze webshop ontvang je als besteller direct een korting van 100% op de onderwijsproducten. De korting wordt automatisch toegepast. 
Verzendkosten vallen buiten de regeling. Dus het kan zijn dat je alsnog een klein bedrag moet afrekenen als je fysieke producten geleverd krijgt.

Voor het bestellen is een account nodig. Studenten die een MBO opleiding volgen aan een roc kunnen een account aanmaken door te vermelden bij welke instelling zij een opleiding volgen.

Ook docenten en andere direct betrokkenen hebben een klantaccount nodig. Als ze dit nog niet hebben kunnen ze het aanvragen bij de afdeling Klantsupport via info@concreetonderwijsproducten.nl.

Promotie

Een van de manieren om de kortingsregeling onder de aandacht van (aankomende) studenten te brengen, is het aanbod van een flyer en poster. Download deze hieronder. 
Hang deze bijvoorbeeld in het lokaal of werkplaats of deel de flyer uit tijdens een open dag.

Productoverzicht
Leermiddelen '24 - '25

Benieuwd welke producten je precies kunt bestellen? Via onderstaande knop vind je ons totale aanbod leermiddelen. 

Ben je student? Vraag dan je boekenlijst op school, dan weet je exact wat je nodig hebt.