Digitale Leeromgevingen

Afhankelijk van de gekozen opleiding, maak je gebruik van een digitale leeromgeving zoals ConcreetLeren of ConcreetInfra.
In zo’n omgeving zetten we alles bij elkaar wat je voor je opleiding nodig hebt.

Onze verschillende platformen

ConcreetLeren is ons nieuwste en meest complete platform. Het vervangt Bouwinfranet dat we op termijn moeten uitfaseren vanwege ouderdom. 

We voegen steeds meer opleidingen toe aan ConcreetLeren, maar bepaalde opleidingen hebben hun eigen platform. Zo zitten veel infra-opleidingen in ConcreetInfra. Via onderstaande knop kom je bij het overzicht, waarbij je direct kan inloggen op het platform dat je nodig hebt.

Hoe werkt een digitale leeromgeving?

Een digitale leeromgeving geeft toegang tot alle vakkennis die nodig is voor een opleiding. We bieden dus geen los theorieboek aan, maar je kunt er via je mobiel of computer bij.

De mogelijkheden verschillen per platform. Naast de vakkennis is soms de digitale trajectmap direct bereikbaar, kan de student een portfolio bijhouden en is er direct toegang tot het examenplatform.

Binnen de platformen hebben we handleidingen toegevoegd voor het gebruik van het betreffende platform.

Heb je aanvullende vragen? Bekijk dan onze supportpagina of neem contact op met de collega’s van de afdeling Klantsupport.

Benieuwd welke leermiddelen we nog meer ontwikkelen en onderhouden?

Via onderstaande knop kom je terug bij het leermiddelen overzicht. Kies vervolgens een van de productoverzichten en plaats je bestelling in de webshop.