Extra opdrachten

Op veler verzoek zijn er extra (teken)opdrachten ontwikkeld voor de opleidingen Timmerman ConcreetLeren en Metselaar Concreetleren.

Extra op de deelopdrachten Timmerman en Metselaar

De extra (teken)opdrachten hebben betrekking op de deelopdrachten voor de opleidingen Timmerman en Metselaar in ConcreetLeren. Ze bevatten vragen over de tekeningen, werkvolgorde, materialen, gereedschappen en bijpassende teken- of schetsopdrachten. De opdrachten zijn bedoeld om in te zetten voor studenten die extra oefening en instructie nodig hebben.

 

Deze extra opdrachten vind je sinds de herfstvakantie in ConcreetLeren bij de Modules in de Mediatheek. Om aan de vraag om werkboeken te voldoen ontvangen roc’s nog voor de kerstvakantie presentexemplaren. Wil je er meer? Bestel ze dan in onze webshop.

Hoe gebruik je het extra materiaal?

In de werkboeken wordt gebruik gemaakt van tekeningen die te vinden zijn in ConcreetLeren. Er wordt per opdracht precies uitgelegd welke materialen je nodig hebt en wat de stappen zijn om in ConcreetLeren de tekeningen te vinden.

 

De werkboeken gebruik je dus samen met ConcreetLeren en kunnen niet los worden gebruikt.

 

De werkboeken zijn ook te vinden als pdf in de docent- en beheerdersomgeving in ConcreetLeren (in de Mediatheek bij de Modules).

Deel jouw ervaringen

Wij hopen dat je het materiaal inzet voor iedereen die het nodig heeft en stellen het op prijs als je jouw ervaringen met ons willen delen. Neem hiervoor contact op met jouw relatiemanager.

Benieuwd hoe we onze leermiddelen maken?

Concreet gaat voor de beste leermiddelen voor de Makers van Morgen. We blijven hier dan ook altijd aan sleutelen.