Video’s, video’s en nog meer video’s

We hebben een heel aantal nieuwe video’s gemaakt.  Voor een deel zijn dat animaties waarin we bijvoorbeeld uitleggen hoe je met ConcreetLeren werkt.

Ook hebben we een serie van drie video’s op de bouw opgenomen, speciaal voor Leermeesters en Docenten om te laten zien hoe je studenten in de praktijk kunt begeleiden.

Animaties - Instructievideo's

Niet iedereen is even handig met z’n mobiele telefoon of computer.
Dat is natuurlijk totaal niet erg, maar wij bieden best veel digitale oplossingen, die voor sommige mensen ingewikkeld kunnen zijn.

Onze Relatiemanagers en collega’s van Klantsupport staan natuurlijk klaar om je te begeleiden, maar we hebben ook een paar animaties gemaakt om je op weg te helpen. 
Bijvoorbeeld wat je moet doen als je je wachtwoord kwijt bent, of hoe je een examenplan maakt. 

Je vindt de video’s binnen ConcreetLeren in de map Documenten, of op deze website op de pagina Support.

Videoserie
Op de Bouwplaats

Onlangs hebben we ook nog drie mooie video’s gemaakt over het werken met ConcreetLeren.

 

De video’s gaan deel uitmaken van de Leermeestercursus van Volandis, maar zijn ook heel goed los te gebruiken door docenten en leermeesters.

 

Voor deze video’s hebben we gefilmd op een bouwplaats en in een klaslokaal. We maken kennis met een leermeester en student en zien hoe zij werken met ConcreetLeren.

 

Het zijn 3 losse video’s waar onderwerpen als examineren op de bouwplaats, het begeleiden met de digitale trajectmap en het portfolio aan bod komen.

 

Je vindt de video’s in ConcreetLeren onder de knop Documenten, of direct hieronder!