Nieuws voor de
makers van morgen

Zet een goede kop koffie en ga lekker voor het nieuws zitten

Fijne vakantie!

Tegen onze gewoonte in, nemen we de telefoon niet op van maandag 29 juli tot en met vrijdag 16 augustus. Wij zijn dan met vakantie. Voor vragen over bestellingen en leveringen van onderwijsproducten; word je wel gewoon geholpen.
Lees meer
boy_working_at_desk_with_laptop_looking_at_phone

Vernieuwde Digitale Trajectmap

Aan het begin van het nieuwe schooljaar is de vernieuwde Digitale Trajectmap beschikbaar. Er zijn een aantal wijzigingen doorgevoerd.
Lees meer

Klanttevredenheidsonderzoek 2018/2019

In het afgelopen jaar hebben we de gebruikers van onze onderwijsproducten en diensten gevraagd wat ze van ons vinden. In totaal vulden 246 studenten, docenten en managers de enquête in.
Lees meer
theretische_verdieping_praktijkkennis

Voortgangstoetsen beschikbaar

Voortgangstoetsen geven studenten de mogelijkheid om verschillende keren te oefenen voor het praktijk- of theorie-examen en bieden tevens inzicht in de beheersing van hun kennis en vaardigheden.
Lees meer

Modules Veiligheid in de bouw en infra nú beschikbaar

Met de ontwikkeling van deze veiligheidsmodules geeft Concreet gehoor aan de wens van de sector om passend leermateriaal rond het thema veiligheid te maken. In samenwerking met de Taskforce Veiligheid en Arbeidsomstandigheden van Bouwend Nederland zet Concreet zich daarmee in om veiligheid (blijvend) op de agenda te krijgen.
Lees meer