Nieuws voor de
makers van morgen

Blijf op de hoogte van al ons nieuws

Update examenplatform

Als je inlogt in het examenplatform, dan springen de frisse kleuren groen en blauw meteen in het oog. Maar er zijn meer veranderingen. We zetten de belangrijkste op een rij.
Lees meer

Nieuw : Circulair en duurzaam bouwen

Inspelen op innovaties in de sector en daarop onze onderwijsproducten laten aansluiten, dat is waar we bij Concreet voor gaan. De nieuwe beroepstaak ‘Circulair en duurzaam bouwen' is hier een voorbeeld van. Deze speelt in op innovaties in de bouw zoals, energiezuinig en verantwoord bouwen, circulair bouwen en BIM.
Lees meer

Rekenen voor de bouw

Een nieuw leermiddel conform de nieuwe rekeneisen met voorbeelden en opdrachten uit de bouw- en infrasector. Het is geschikt voor de MBO niveau 2 opleidingen en verkrijgbaar in onze webshop.
Lees meer

Fase 3 Beroepscompetentieprofielen onderzoek van start

In deze laatste fase van het onderzoek voor de bouw en infra staan zes dossiers op de planning: Slopen, Betonboren, Betonstaalverwerken, Betontimmeren, Betonreparatie en Steigerbouw. Lees hier meer over het onderzoek en hoe jij met je kennis en ervaring een bijdrage kunt leveren aan het onderzoek.
Lees meer

Nieuwe collega gezocht – leermiddelen ontwikkelaar

Ben jij de collega die wij zoeken? Een enthousiaste persoon die samen met een team collega's vanuit de dagelijkse beroepspraktijk en wensen uit de sector leermiddelen en examenproducten bedenkt, ontwikkelt en actualiseert. Of ken jij iemand voor de vacature?
Lees meer