Nieuws voor de
makers van morgen

Blijf op de hoogte van al ons nieuws

Zijn jouw studenten arbeidsmarktproof?

Als docent begeleid jij je studenten naar een baan in de bouw- of infrasector. Maar wat komt er precies op hen af als ze beginnen bij hun (eerste) baan? Ze ontdekken het met een gratis gastles van FNV.
Lees meer

Update: Respondenten gezocht voor BCP onderzoek

In deze laatste fase van het BCP onderzoek zijn we op zoek naar respondenten. Vooral Betontimmeraars, - staalverwerkers en -reparateurs. Ben of ken jij de werkgever of -nemer die we zoeken? Doe mee met het onderzoek en wellicht win je een cadeaubon van 50 euro.
Lees meer

Apache Log4J in onze producten

Update: naar aanleiding van de aangetroffen kwetsbaarheid bij Apache Log4J 2 hebben we bij onze leveranciers navraag gedaan over het gebruik van dit programma in onze systemen.
Lees meer

Docentendag || 6 april 2022

Op woensdag 6 april vindt de jaarlijkse Docentendag plaats. Iets later dan gebruikelijk omdat we graag een fysieke bijeenkomst willen houden. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de inhoud en het programma! Zet 6 april vast in de agenda!
Lees meer

Het 4C/ID model in de praktijk

We namen een kijkje op ROC Friese Poort waar nu al (in een pilotfase) gewerkt wordt met nieuwe leermiddelen voor de opleiding Timmerman, gebaseerd op het 4C/ID model.
Lees meer