Nieuws voor de
makers van morgen

Zet een goede kop koffie en ga lekker voor het nieuws zitten

Inhoudsdeskundigen gezocht!

Ben jij werkzaam in de beroepspraktijk of heb je andere ervaring met de opleiding timmerman? Zet je kennis in en help ons de onderwijsproducten voor deze opleiding te vernieuwen. Meer info lees je hier.
Lees meer

Digitale Trajectmappen voor keuzedelen beschikbaar

Vanaf 1 augustus kan er worden gewerkt met digitale trajectmappen voor maar liefst 9 keuzedelen. Bekijk hier om welke keuzedelen het gaat en hoe je deze (zelfs met terugwerkende kracht) kunt gebruiken.
Lees meer

Concreet en het coronavirus || update 11/05

Concreet Onderwijsproducten volgt uiteraard de richtlijnen en maatregelen vanuit de overheid en het RIVM. Lees hier wat dat betekent.
Lees meer

Aan de slag met de test “Hoe veilig ben jij?”

Momenteel kunnen jouw studenten volledig kosteloos aan de slag met de Veiligheidstest uit de Veiligheidsmodule. Hoe de Veiligheidstest werkt, wat er getest wordt en wat de meerwaarde daarvan is lees je hier.
Lees meer

Onderwijs op afstand, bij ons zit je goed!

Hoe geef jij onderwijs op afstand, nu de noodzaak groot is? Zit het al in je systeem? Bij Concreet werken we altijd aan oplossingen voor onderwijs op afstand. Onze doelgroep zit immers zelden vijf dagen in de week in een klaslokaal. Bekijk hier hoe we dat doen.
Lees meer