Nieuws voor de
makers van morgen

Zet een goede kop koffie en ga lekker voor het nieuws zitten

Expertise gezocht!

Weet jij alles van betonstaal verwerken? En wil jij het verschil maken voor de jongeren die deze opleiding volgen of hieraan gaan beginnen? Help ons dan met het ontwikkelen van de leermiddelen.
Lees meer

Keuzedeel Werken met GNSS

Het keuzedeel Werken met GNSS systemen (Global Navigation Satellite Systems) gaat over landmeten. Dit keuzedeel is ontwikkeld voor de infrasector, voor studenten die aan de slag gaan met grondwerk, het leggen van kabels en leidingen of bestratingen.
Lees meer

Docentendag 2020

Op 5 Februari vond onze jaarlijkse Docentendag plaats in Hotel Papendal in Arnhem. Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag. Zo’n 150 docenten en instructeurs ging samen aan de slag met het thema “Maak je onderwijs – Voor de makers van morgen”.
Lees meer

Skills van nu en de toekomst

Concreet Onderwijsproducten doet in opdracht van DB cao-partijen onderzoek naar de inhoud van verschillende beroepscompetentieprofielen. Waarom en op welke manier we dat doen én hoe jij kan bijdragen aan dit onderzoek lees je hier.
Lees meer
Module veiligheid in de Bouw

Weten hoe het werkt…

Wil je weten hoe je kunt werken met de Digitale Trajectmap, inloggen op het Examenplatform Bouw en Infra of de app? Er zijn verschillende instructiefilmpjes beschikbaar die stap voor stap door de systemen gaan. Er zijn filmpjes voor de docent, student en leermeester beschikbaar.
Lees meer