Achter de schermen

Wat er allemaal komt kijken bij het ontwikkelen van onderwijsproducten voor de Bouw en Infra? Hoe komen ze tot stand? Hoe worden ze door docenten ingezet? We geven je graag een kijkje in de keuken.

Achtergrondverhalen

We houden je regelmatig op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen. Dat doen we bijvoorbeeld via onze website, nieuwsbrief en LinkedIn pagina.

 

Maar heb je onze achtergrondartikelen al gelezen?

 

We vertellen je graag hoe het er achter de schermen aan toe gaat. We delen de verhalen en ervaringen van diegenen die meewerken aan de totstandkoming van onze onderwijsproducten voor de Makers van Morgen.

 

Hieronder vind je enkele artikelen ter inspiratie. Meer nieuws en updates over de ontwikkelagenda en onze projecten vind je op deze pagina.

Mee-ontwikkelen bij Concreet

Altijd al willen weten hoe we de beste onderwijsmaterialen ontwikkelen of updaten naar de laatste werkwijze uit het veld? Docenten Kees Hilders, Meindert de Vries en Frank Kerkmeijer en ontwikkelspecialist Rick Otten delen hun ervaringen.

 

Zo weet jij wat je te wachten staat wanneer je je als inhoudelijk deskundige aansluit bij de ontwikkelspecialisten van Concreet.

Bewustwording is belangrijk om ongelukken te voorkomen

Docent Paul van de Rakt deelt ervaring over bewustwording van risico’s en het aanleren van veiligheidsroutines aan studenten met de test ‘Hoe veilig ben jij?’.

Achter de schermen: Valideringscommissie

Maak kennis met Ed van den Berg, de eerste onafhankelijke voorzitter van de valideringscommissie. Na twee termijnen nam hij eind november afscheid. Wat zijn zijn ervaringen en welke visie heeft hij op onderwijs?